Nascuts per ser Breus

Ficcion general (infantil/juvenil)
978-84-246-6671-2
CATALAN
264
215cm
150cm
LLUNA ROJA

I si l'única manera de controlar la sobrepoblació mundial fos llaurar suburbis sencers, habitants inclosos?

Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d'arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat.

L'única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.

En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.

Nascuts per ser Breus és una distopia que ens situa en una societat cruel per. reconeixible. Una hist.ria coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el món o els passarà pel damunt?

Premi Joaquim Ruyra 2019

« Nascuts per ser Breus ens trasllada a un món despietat del qual, malgrat tot, no voldràs escapar. Una hist.ria addictiva sobre una societat en la qual no voldríem veure'ns reflectits». Laia Soler